Sisällöntuottaja, Copywriter, SEO

  • Etsin töitä
  • Missä tahansa

-

Sisällöntuottaja, SEO, hakukoneoptimointi, copywriter

Tarvitsetko laadukasta ja myyvää sisältöä sivustollesi?

Olen tehnyt monenlaista sisältöä erilaisille sivustoille. Pääosin sisällöntuotanto on keskittynyt kasino- ja vedonlyöntisivustoille. Muunlaisiakin projekteja on tullut tehtyä uutisartikkelien, henkilöesittelyjen ja sivustosisältöjen parissa. Tarjoan laadukasta ja myyvää tekstiä, mutta myös asiateksti ja tarpeen tullen vakavampi näkökulma onnistuu muitta mutkitta myös!

SEO kokemus

Hakukoneoptimointi on ollut osana töitäni kaikissa projekteissa. Avainsanahaut, sisällön optimointi ja sisällöntuottaminen onnistuu, ja tulokset ovat myös varmasti asiakasta miellyttäviä.

 

Palkkaus

Palkkani ei ole kiveenhakattu, vaan riippuu paljon projektista. Sovin aina asiakkaan kanssa projektikohtaisesti sanamäärään tai tuntimäärään sitoutuvan palkkauksen tai vastaavasti kiinteän projektikohtaisen palkkauksen. Löydämme varmasti sen kultaisen keskitien, jolloin palkkaus sopii molemmille!

 

Laskutus

Käytän laskutuksessa Ukko -laskutuspalvelua. Eli laskutus onnistuu kaikilla laskutustavoilla.

Edelliset työt

Edellisiä töitä minulla on tallella kovalevyllä. Mikäli haluat katsastaa aikaisempia töitäni, niin se onnistuu!

Työ viedään aina loppuun saakka

Teen työni aina parhaalla mahdollisella tavalla. Tarkoitan siis sitä, että tekstiä hiotaan niin paljon, että se varmasti miellyttää asiakasta. Seuraan annettua ohjeistusta tarkasti, ja pidän huolen, että tuotos on sellaista, mitä on toivottukin.

Tarvitset sitten millaista tekstiä tahansa, niin minulta se onnistuu! Tekstejä olen tehnyt laidasta laitaan, joten uudetkin haasteet ovat aina tervetulleita.

Mikäli sinulla on töitä tarjolla, ja koet että soveltuisin tähän tekijäksi, niin ota yhteyttä sähköpostitse!

 

 

 

Lähetä vastauksesi osoitteeseen: Freewriter.JK@gmail.com

Ota yhteyttä

Lähetetään
Tai

Kirjaudu sisälle tunnuksillasi

Tai    

Forgot your details?

Tai

Create Account

Siirry työkalupalkkiin