Luova valokuvaaja tapahtumiin/keikoille/festareille, myös muut projektit

  • Etsin töitä
  • Missä tahansa

Asmo Turunen Creative Visuals

Olen 21- vuotias rauhallinen nuori mies Joensuusta. Olen ylioppilas ja korpraali vuosimallia 2015 elikkäs lakki on saatu ja armeija käyty.

Harrastan valokuvaamista ja sen kautta kuvien käsittelyä ja editoimista, joiden avulla pystyn luomaan kuviini omat näkemykseni sekä mielikuvitukseni tuotokset. Valokuvaamisessa ja kuvien käsittelyssä itselleni tärkein asia on visuaalisuus, se että pystyn luomaan kuvaan jonkun tietyn tunnelman ja välittämään sen muille. Kun kuvat ottaa ja käsittelee itse, valmiista työstä saamani fiilis on huikea, koska pystyn ikään kuin luomaan sen kaiken täysin tyhjästä.

Olen kiinnostunut valokuvaamisesta tapahtumissa, keikoilla ja festareilla. Varsinkin erilaisilla musiikkitapahtumilla kuvaaminen kiinnostaa suuresti, ja kiinnostusta lisää erityisesti tapahtumien visuaalisuus. Olen harrastelija enkä todellakaan mikään ammattilainen, festari- /tapahtumakuvaamisesta minulla ei ole hirveästi vielä kokemusta mutta kiinnostusta kokemuksen kartuttamiseen kyllä löytyisi. Kaikki mahdollisuudet ovat erittäin tervetulleita! Olin kuvaamassa tämän vuotista Summer Up-festivaalia, kuvia löytyy täältä: https://www.asmoturunen.com/

Olen kiinnostunut sisällöntuottamisesta ja sen tarjoamista mahdollisuuksista esimerkiksi markkinoinnissa ja muussa viestinnässä.
Jos jossakin työtehtävässä/projektissa olisi mahdollista kuvaus- /editointiharrastustani jotenkin hyödyntää, olisin tehtävästä todella kiinnostunut ja kuulisin mahdollisuuksista mielelläni lisää.

Lähetä vastauksesi osoitteeseen: asmo.turunen@gmail.com

Ota yhteyttä

Lähetetään
Tai

Kirjaudu sisälle tunnuksillasi

Tai    

Forgot your details?

Tai

Create Account

Siirry työkalupalkkiin