Sisällöntuottaja

  • Etsin töitä
  • Missä tahansa

Emmalotta Kronholm - sisällöntuottaja, copywriter

Omaan kirjoittamisen lahjan ja olen aikaisemmin tuottanut mm. tapahtumatuotantotyhtiölle sisältöjä artistien esittelytekstien ja sähköisten tarjousten muodossa. Oli tarve sitten asiatekstille tai mielikuvituksellisemmalle kirjoitukselle, tiivistetylle tai syvennetylle sisällölle, niin homma luonnistuu.

 

Olen luonut kirjoitustyöhön liittyen GoogleDoc-asiakirjan, jossa esittelen itseni sekä taitoni ja jonka voin jakaa pyydettäessä.

Palkkaus sovitaan projektikohtaisesti ja käytän helppoa kaikille soveltuvaa Ukko-laskutuspalvelua.

Kysy rohkeasti sopisinko sisällöntuottajaksi tarvitsemaasi tarkoitukseen. Alla vielä esimerkkeinä muutamia avainsanoja aihepiireistä, jotka ovat minulle ominaisia (mutta eivät rajoituksia).

 

Perhe, vauva-arki, lapset, hyvinvointi, wellness, terveys, mielenterveys, päihdehoitotyö, terapia, hoitotyö, sairaanhoito, tehohoito, musiikki, laulaminen, piirtäminen, meditaatio, mindfulness, graafinen suunnittelu, kuvittaminen, tapahtumatuotanto, kirjoittaminen, oppiminen, keskittyminen, puutarha, hyötykasvit, istuttaminen, kirjallisuus, kaupunkikulttuuri, alakulttuuri, taide

Lähetä vastauksesi osoitteeseen: emkronh@gmail.com

Ota yhteyttä

Lähetetään
Tai

Kirjaudu sisälle tunnuksillasi

Tai    

Forgot your details?

Tai

Create Account

Siirry työkalupalkkiin