Helsinkiläinen visuaalisen alan jokapaikanhöylä!

  • Etsin töitä
  • Missä tahansa

januszian JTP Media

Aivan kaikkea visuaalisen sateenkaaren laidasta laitaan!

Takana muunmuassa valokuvaajan ammattitutkinto Stadin ammattiopistosta ja 7kk työkokeilujakso oppipoikana/assistenttina Petri Mast-nimisella ammattivalokuvaajalla. Työtehtävät sisälsivät mm. yritystapahtumia, lokaatiokuvausta eri yrityksille, mainoskuvausta, tapahtumakuvausta sekä monenlaista kuvankäsittelyä tarpeen mukaan.

Valokuvaajana, haluan näyttää asioita, joita ei normaalisti huomaa ohimenevässä tilanteessa, katoavat voimakkaat hetket kesken vauhdikkaan toiminnan, ilmeet, tunnetilat ja korvaamattomat muistot.

Olen ennakkoluuloton ja rohkea ihminen, enkä pelkää lähteä mihinkään tilanteeseen kamerani kanssa! Vahvuuksiani ovat monipuolisuus. muuntautumiskyky, yksilöllisyys ja kuvankäsittelymahdollisuudet.

Tuotteenani ovat mm. studiokuvaus, tapahtumakuvaus, lokaatiokuvaus, dokumentaarinen kuvaus, mainoskuvaus, videokuvaus, äänitallennus, editointi, videoeditointi, opetus ja konsultointi, journalistiset palvelut, kirjoittaminen, graafinen suunnittelu, graafikon työt, media-alan työt, mediatuotanto. ja kuvankäsittely asiakkaan toiveiden ja persoonallisuuden mukaisesti!

Teen tätä täyspäiväisesti omalla toiminimellä ja liikun kätevästi omalla autollani tarvittaessa ihan minne vain! 🙂

Lähetä vastauksesi osoitteeseen: janne@januszian.com

Ota yhteyttä

Lähetetään
Tai

Kirjaudu sisälle tunnuksillasi

Tai    

Forgot your details?

Tai

Create Account

Siirry työkalupalkkiin