Graafinen suunnitelija / Designer

  • Toimeksiannot/keikat
  • Helsinki

Pisa Marketing

Etsimme graafista suunnittelijaa työskentelemään freelancer pohjalta. Töitä on tarjolla jatkuvalla syötöllä ja tarjoamme sinulle tarvittaessa työpisteen toimistoltamme Ruoholahdesta, jossa voit tehdä työtehtäviäsi.

Olet etsimämme freelancer, jos olet motivoitunut suuresti visuaalisten tehtävien suunnittelusta ja toteuttamisesta, mutta saat kiinnostuksesi riittämään myös rutiininomaisempiin taittotehtäviin. Graafinen koulutus sekä sosiaalisen median, viestinnän ja markkinoinnin tuntemus katsotaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä  digi- ja printtipuolen graafisen suunnittelun ja toteutuksen parissa. Pääset työskentelemään nettisivujen, bannereiden, uutiskirjeiden, lehti-ilmoitusten sekä digitaalisten julkaisujen  suunnittelun ja tuotannon parissa aina yksittäisistä projekteista monisivuisten esitteiden taittoon. Työtehtävät ovat monipuolisia ja pääset kehittämään myös teknisiä taitojasi. Emme etsi varsinaisesti koodaria, mutta odotamme, että hallitset  kevyitä HTML- ja Java Script -toteutuksia.

Arvostamme suuresti itseohjautuvuutta, vuorovaikutustaitoja, ongelmanratkaisukykyä ja innovatiivisuutta.  Korostamme ennen kaikkea motivaatiota, intohimoa ja oppimishalukkuutta. Vaatimuksena on, että Adoben ja Officen ohjelmistot ovat sinulla erittäin hyvin hanskassa.  Jos sinulla on aikaisempaa WordPress tai frontend -kehitys kokemsta, niin se katsotaan eduksi.

Jätä avoin hakemuksesi, kerro lisää itsestäsi sekä tuntihintasi, niin otamme sinuun varmasti yhteyttä ja voimme ryhtyä hommiin!

 

Lähetä vastauksesi osoitteeseen: nicolas.wuolle@pisa.fi

Ota yhteyttä

Lähetetään
Tai

Kirjaudu sisälle tunnuksillasi

Tai    

Forgot your details?

Tai

Create Account

Siirry työkalupalkkiin