Etsin esimerkiksi valo- ja videokuvausaiheisia, tietokoneiden rautaan (esimerkiksi koneen kasaaminen) ja polkupyörien korjaukseen ja huoltoon liittyviä työkeikkoja

  • Etsin töitä
  • Tampere

Promojengi

Hei!

Etsisin itselleni toimeksiantoja, joilla voisin rahoittaa moottoripyöräharrastukseni. Opiskelen viimeistä vuotta käytön tuen datanomiksi, minkä ansiosta tiedän tietokoneiden raudasta suhteellisen paljon.

Työntekijänä olen ripeä, tarkka ja tunnollinen, ja minulta hoituu esimerkiksi polkupyörien huoltaminen, endurotyyppisten moottoripyörien öljynvaihdot ja pienet huoltotyöt, sekä tietokoneiden päivittäminen, tietoturvan ajantasalla pito sekä tietokoneiden kasaaminen ilman ongelmia. Myös siivousvälineet pysyvät hyvin hanskassa, joten esimerkiksi asunnon loppusiivouksen osaan hoitaa hyvin kunhan tarvittavat työvälineet löytyy.

Olen harrastanut valokuvausta jo pari vuotta, ja tunnen kohtalaisen hyvin järjestelmäkameroiden sielunelämän. Sellaista en kuitenkaan itse enää omista, nykyään kuvaan älypuhelimen kameralla.

Pääsen liikkumaan Tampereen sisällä ja lähikunnista Ylöjärvellä, Nokialla ja Kangasalla.

Mikäli sinulla on tarjota minulle työkeikka, otathan yhteyttä joko puhelimitse (044 9770165) tai sähköpostitse (tolkke@hotmail.fi)

Lähetä vastauksesi osoitteeseen: tolkke@hotmail.fi

Ota yhteyttä

Lähetetään
Tai

Kirjaudu sisälle tunnuksillasi

Tai    

Forgot your details?

Tai

Create Account

Siirry työkalupalkkiin