Tiedot
Etu- ja sukunimi

Asmo Turunen

Syntymävuosi

1996

Puhelinnumero

358458965700

Sähköposti

asmo.turunen@gmail.com

Sukupuoli

Mies

Maakunta

Pohjois-Karjala

Maa

Suomi

Koulutus

Ylioppilas

Kielitaito

Suomi, Englanti

Pääosaaminen

Valokuvaus

Sivuosaaminen

Digitaalinen kuvankäsittely, Creative Visuals

Kuvaus

Olen 21- vuotias rauhallinen nuori mies Joensuusta. Harrastan valokuvaamista ja sen kautta kuvien käsittelyä ja editoimista, joiden avulla pystyn välittämään fiilistä ja luomaan kuviini oman visuaalisen näkemykseni.

Valokuvaamisessa ja kuvien käsittelyssä itselleni tärkein asia on visuaalisuus, se että pystyn luomaan kuvaan jonkun tietyn tunnelman ja välittämään sen muille. Kun kuvat ottaa ja käsittelee itse, valmiista työstä saamani fiilis on huikea, koska pystyn ikään kuin luomaan sen kaiken täysin tyhjästä.

Keikka- /festarikuvaamisessa on myös todella vahvana elementtinä visuaalisuus (lavan rakenteet, valot, pyrot, konfetit, ylipäätään kaikki) , joilla fiilistä saadaan tehostetusti välitettyä. Ja fiilistähän keikoilta ja festareilta löytyy: esiintyjän/esiintyjien fiilis, yleisön fiilis, fiilis jonka esiintyjä saa yleisöstä ja yleisö esiintyjästä, kokonaisuudessaan vuorovaikutus esiintyjän ja yleisön välillä. Kun tämä keikka- /festarifiilis, esiintyjän ja yleisön vuorovaikutus, saadaan tallennettua kuviin joihin yhdistetään oma visuaalinen näkemykseni buustaamaan fiilistä, tulos on visiossani vahva. Tämä on se asia, mikä kiehtoo ja kiinnostaa keikka- /festarikuvaamisessa.

Olisin kiinnostunut valokuvaamisesta festareilla sekä keikoilla. Muutkaan tapahtumat eivät tietenkään täysin poissuljettuja ole, mutta tapahtumien fiilis ja visuaalisuus on itseäni buustaava teema. Olen siis vielä harrastelija enkä todellakaan mikään ammattilainen, festari- /tapahtumakuvaamisesta minulla ei ole hirveästi vielä kokemusta mutta kiinnostusta kokemuksen kartuttamiseen kyllä löytyisi. Tähän mennessä olen ollut kuvaamassa Club Too Boominia Joensuun Ilonassa, tämän vuotista Summer Up -festivaalia sekä Sunset Park -festivaalia, kuvia löytyy nettisivuiltani www.asmoturunen.com Tällä hetkellä suurin kiinnostukseni kohdistuu festerien, keikkojen ja tapahtumien valokuvaamiseen, mutta myös muut työtehtävät/projektit joissa kuvaus-/editointiharrastustani pääsisin hyödyntämään kiinnostavat suuresti. Myös erilaiset sisällöntuotannolliset tehtävät kiinnostavat ja keskustelisin mahdollisuuksista mielelläni lisää.

Muutama lausahdus myös englanniksi.

My name is Asmo Turunen. I’m a 21 years old fully self-taught photographer and digital artist from Joensuu, Finland. These creations are my visions from my imagination and emotions.

I don’t have any so specific style on my edits and pictures, I create and edit each one of them individually and the way that I like and feel them most. Also I don’t use any stock photos, all the material is my own captured.

For me the most important thing on creating pictures is that I can create the specific atmosphere and feeling in the pictures, and share it with others. The very unique and magnificent feeling when you can create the whole atmosphere from scratch, is incredibly rewarding.

Kotisivu

http://www.asmoturunen.com

Kotisivu 2

http://www.instagram.com/eventvibes

Kotisivu 3

https://www.instagram.com/visualsaroundme/