Tiedot
Etu- ja sukunimi

Asmo Turunen

Syntymävuosi

1996

Puhelinnumero

358458965700

Sähköposti

asmo.turunen@gmail.com

Sukupuoli

Mies

Maakunta

Pohjois-Karjala

Maa

Suomi

Koulutus

Ylioppilas

Kielitaito

Suomi, Englanti

Pääosaaminen

Valokuvaus

Sivuosaaminen

Digitaalinen kuvankäsittely, Creative Visuals

Kuvaus

 

Olen 21- vuotias nuori mies Joensuusta. Olen harrastanut valokuvaamista ja sen kautta kuvien käsittelyä kohta parisen vuotta. Viimeisen vajaan puolen vuoden olen enemmän keskittynyt keikkojen ja festareiden valokuvaamiseen, ja löytänyt kuvaamismuodon josta oikeasti nautin todella paljon.

Valokuvaamisessa ja kuvien käsittelyssä itselleni tärkein asia on visuaalisuus ja fiilis, se että pystyn luomaan kuvaan jonkun tietyn tunnelman ja välittämään sen muille. Kun kuvat ottaa ja käsittelee itse, valmiista työstä saamani fiilis on huikea, koska pystyn ikään kuin luomaan sen kaiken täysin tyhjästä.

Keikka- /festarikuvaamisessa on myös todella vahvana elementtinä visuaalisuus (lavan rakenteet, valot, pyrot, konfetit, ylipäätään kaikki), joilla fiilistä saadaan tehostetusti välitettyä. Ja fiilistähän keikoilta ja festareilta löytyy: esiintyjän/esiintyjien fiilis, yleisön fiilis, fiilis jonka esiintyjä saa yleisöstä ja yleisö esiintyjästä, kokonaisuudessaan vuorovaikutus esiintyjän ja yleisön välillä. Kun tämä keikka- /festarifiilis, esiintyjän ja yleisön vuorovaikutus, saadaan tallennettua kuviin joihin yhdistetään oma visuaalinen näkemykseni buustaamaan fiilistä, tulos on visiossani vahva.

Olisin kiinnostunut valokuvaamisesta tulevissa musiikkitapahtumissa. Mitkään tapahtumat tai mahdolliset kuvakeikat eivät tietenkään täysin poissuljettuja ole, mutta tapahtumien fiilis ja visuaalisuus on itseäni buustaava teema. En ole siis vielä mikään ammattilainen, olen käynyt keikkaluontoisesti mahdollisimman paljon kuvailemassa ja kokemusta kartuttamassa. Tähän mennessä olen ollut kuvaamassa muun muassa Kerubi Live Goes Joensuu Areena 2017 – tapahtumaa Joensuussa, Lehtiä Ilosaaressa 2017 – festaria Joensuussa, Summer Up 2017 – festaria Lahdessa, Sunset Park 2017 – festaria Jyväskylässä sekä muutamia musakeikkoja Kerubi Joensuussa, kuvia löytyy nettisivuiltani http://www.asmoturunen.com

Tällä hetkellä suurin kiinnostukseni kohdistuu festareiden, keikkojen ja tapahtumien valokuvaamiseen, mutta myös muut työtehtävät/projektit joissa kuvaus- /editointiharrastustani voisi hyödyntää kiinnostavat suuresti. Myös erilaiset sisällöntuotannolliset tehtävät kiinnostavat ja keskustelisin mahdollisuuksista mielelläni lisää.

 

Muutama lausahdus myös englanniksi.

My name is Asmo Turunen. I’m a 21 years old fully self-taught photographer and digital artist from Joensuu, Finland. These creations are my visions from my imagination and emotions.

I don’t have any so specific style on my edits and pictures, I create and edit each one of them individually and the way that I like and feel them most. Also I don’t use any stock photos, all the material is my own captured.

For me the most important thing on creating pictures is that I can create the specific atmosphere and feeling in the pictures, and share it with others. The very unique and magnificent feeling when you can create the whole atmosphere from scratch, is incredibly rewarding.

Kotisivu

http://www.asmoturunen.com

Kotisivu 2

http://www.instagram.com/eventvibes

Kotisivu 3

https://www.instagram.com/visualsaroundme/