Tiedot
Etu- ja sukunimi

Asmo Turunen

Syntymävuosi

1996

Puhelinnumero

358458965700

Sähköposti

asmo.turunen@gmail.com

Sukupuoli

Mies

Maakunta

Pohjois-Karjala

Maa

Suomi

Koulutus

Ylioppilas

Kielitaito

Suomi, Englanti

Pääosaaminen

Valokuvaus

Sivuosaaminen

Digitaalinen kuvankäsittely, Creative Visuals

Kuvaus

Olen 21- vuotias rauhallinen nuori mies Joensuusta. Olen ylioppilas ja korpraali vuosimallia 2015 elikkäs lakki on saatu ja armeija käyty. Tällä hetkellä en ole opiskelija, vaan tarkoituksenani on käydä töissä ja yrittää sitä kautta ottaa itsestäni selvää tulevan koulutusalan suhteen.

Harrastan valokuvaamista ja sen kautta kuvien käsittelyä ja editoimista, joiden avulla pystyn luomaan kuviini omat näkemykseni sekä mielikuvitukseni tuotokset. Valokuvaamisessa ja kuvien käsittelyssä itselleni tärkein asia on visuaalisuus, se että pystyn luomaan kuvaan jonkun tietyn tunnelman ja välittämään sen muille. Kun kuvat ottaa ja käsittelee itse, valmiista työstä saamani fiilis on huikea, koska pystyn ikään kuin luomaan sen kaiken täysin tyhjästä. En koe niinkään dokumentoivani mitään, vaan teen ennemminkin teoksia joihin jokaiseen luon yksilöllisen tunnelman oman visioni mukaan.

Olen kiinnostunut sisällöntuottamisesta ja sen tarjoamista mahdollisuuksista esimerkiksi markkinoinnissa ja muussa viestinnässä.

Jos jossakin työtehtävässä/projektissa olisi mahdollista kuvaus- /editointiharrastustani jotenkin hyödyntää, olisin tehtävästä todella kiinnostunut ja kuulisin mahdollisuuksista mielelläni lisää.

Muutama lausahdus myös englanniksi.

My name is Asmo Turunen. I’m a 21 years old fully self-taught photographer and digital artist from Joensuu, Finland. These creations are my visions from my imagination and emotions.

I don’t have any so specific style on my edits and pictures, I create and edit each one of them individually and the way that I like and feel them most. Also I don’t use any stock photos, all the material is my own captured.

For me the most important thing on creating pictures is that I can create the specific atmosphere and feeling in the pictures, and share it with others. The very unique and magnificent feeling when you can create the whole atmosphere from scratch, is incredibly rewarding.

Kotisivu

http://www.asmoturunen.com

Kotisivu 2

http://www.instagram.com/visualsaroundme