Tiedot
Etu- ja sukunimi

Riku Johtela

Toiminimi / Yritys

AXN Data Oy

Puhelinnumero

0106664003

Sähköposti

riku.johtela@axndata.fi

Sukupuoli

Mies

Maakunta

Uusimaa

Maa

Suomi

Kielitaito

Suomi, Englanti

Pääosaaminen

Ohjelmointi

Sivuosaaminen

HTML, CSS, SEO, WordPress, Woocommerce, Joomla, Magento, Drupal, Hakukoneoptimointi, Laskeutumissivut, Digitaalinen kuvankäsittely, Grafiikka, IT-tuki, Logot, Mainosgrafiikka, Telemarkkinoija, Yritysvideot, Webmaster, Web-suunnittelu, Animaatio, SMS Gateway, Hosting, Webhotelli

Kuvaus

AXN Data yrityksenä AXN Data Oy tarjoaa edullisia ja laadukkaita IT-Palveluita yrittäjille, AXN Data on perustettu 2002 Kauppahuone Meritie Oy:n aputoiminimeksi ja aloitimme silloin tarjoamaan hosting ja domain palveluita. Vuonna 2016 AXN Datan liiketoiminta myytiin Griffin-Goodwest Oy:lle ja aloitimme eri yhteistyökumppaneidemme kanssa tarjoamaan yrityksille laadukkaita IT-Palveluita.

Webhotelleihimme sisältyy nimipalvelu ja halutessasi SSL sertifikaatti. Myymme myös erilaisia SSL sertifikaatteja (Green bar, Wildcard). Webhotelleissamme on automaattinen varmuuskopiointi. C-Paneelin kautta voit asentaa ohjelmistot softaculous asentajalla nopeasti ja laittaa automaattiset päivitykset päälle.

AXN Datan kautta myös domain rekisteröinnit, nimipalvelut ja SMS gateway järjestelmät. SMS gateway järjestelmämme tukee SIM korttia jolloin voit toimittaa oman liittymäsi meille. AXN Data Oy on itse kehittänyt oman SMS gateway järjestelmän.

AXN Data tarjoaa yhteistyökumppaneidensa kautta:
– HTML Kotisivut
– Joomla kotisivut
– WordPress kotisivut
– Magento verkkokaupat
– Woocommerce verkkokaupat
– Markkinointi palveluita
– Graafista suunnittelua
– Painotuotteita
– Hakukoneoptimointeja
– Laskeutumissivuja

Valitse AXN Data Oy yhteistyökumppaniksesi seuraavalle projektillesi. Säästät näin omaa aikaasi ja rahaa, kun tilaat tarvitsemasi palvelut suoraan yhdeltä toimijalta.

Kotisivu

axndata.fi

Kotisivu 2

julkaisekotisivu.com

Kotisivu 3

https://sisallonhallinta.com/