Tiedot
Etu- ja sukunimi

AXN Data

Syntymävuosi

2002

Toiminimi / Yritys

AXN Data Oy

Puhelinnumero

0106664003

Sähköposti

Myynti@axndata.fi

Maakunta

Pirkanmaa

Maa

Suomi

Kielitaito

Suomi, Englanti

Pääosaaminen

Webmaster

Sivuosaaminen

WordPress, Joomla, Magento, Drupal, SEO, Graafinen Suunnittelu, Markkinointi, Webhotelli, Verkkotunnus, SMS Gateway

Kuvaus

AXN Data Oy tarjoaa edullisia ja laadukkaita IT-Palveluita yrittäjille, AXN Data on perustettu 2002 Kauppahuone Meritie Oy:n aputoiminimeksi ja aloitimme silloin tarjoamaan hosting ja domain palveluita. Vuonna 2016 AXN Datan liiketoiminta myytiin Griffin-Goodwest Oy:lle ja aloitimme eri yhteistyökumppaneidemme kanssa tarjoamaan yrityksille laadukkaita IT-Palveluita.

Webhotelleihimme sisältyy nimipalvelu ja halutessasi SSL sertifikaatti. Myymme myös erilaisia SSL sertifikaatteja (Green bar, Wildcard). Webhotelleissamme on automaattinen varmuuskopiointi. C-Paneelin kautta voit asentaa ohjelmistot softaculous asentajalla nopeasti ja laittaa automaattiset päivitykset päälle.

AXN Datan kautta myös domain rekisteröinnit, nimipalvelut ja SMS gateway järjestelmät. SMS gateway järjestelmämme tukee SIM korttia jolloin voit toimittaa oman liittymäsi meille. AXN Data Oy on itse kehittänyt oman SMS gateway järjestelmän.

AXN Data tarjoaa yhteistyökumppaneidensa kautta: HTML, WordPress, Joomla kotisivut. Magento ja Woocommerce verkkokaupat. Hakukoneoptimointeja, Laskeutumissivuja, Markkinointia, Graafista suunnittelua ja painotuotteita.

Valitse AXN Data Oy yhteistyökumppaniksesi seuraavalle projektillesi, Säästät näin omaa aikaasi ja rahaa kun tilaat tarvitsemasi palvelut suoraan yhdeltä toimijalta.

Tutustu myös:
https://julkaisekotisivu.com
https://webhotelliyhdistykselle.fi/
https://teeitsekotisivut.fi/
https://sisallonhallinta.com/

Kaikki palvelumme ja hinnasto:
https://www.pick.fi/author/axndata/

Tilaa palvelu: https://laskutus.axndata.fi

Kotisivu

axndata.fi

Kotisivu 2

blogi.axndata.fi

Kotisivu 3

https://axndata.fi/palvelumme