Tiedot
Etu- ja sukunimi

Ester Tellmann

Syntymävuosi

1962

Toiminimi / Yritys

TMI Ester Tellmann

Puhelinnumero

0503653522

Sähköposti

ester.tellmann@gmail.com

Sukupuoli

Nainen

Maakunta

Uusimaa

Maa

Suomi

Koulutus

AMIETU Puhtistuspalvelualan koulutus

Kielitaito

Suomi, Viro, Venejä

Pääosaaminen

Siivous

Sivuosaaminen

Ikkunapesu – 30€/h, Lemmikien hoito- 15€/vrk, suositus markkinointi – ilmainen

Tuntihinta

39

Kuvaus

Olen omalla toiminimella toimiva yritäja joka tarjoaa siivouspalveluita  kotitalouksille  Tuusula, Kerava, Vantaa, Helsinki, Espoo alueella. Miksi valita minut? – Tyytyväisyystakuu – Ystävällinen ja luotettava palvelu – Maksat ainoastaan siitä ajasta jonka teen työtä – Ei kilpaile hinnalla vaan laadulla – Saat kotitalousvähennyksen Voit olla täysin huoletta, koska työmme on vastuuvakuutettu. Hieman tietoa minusta Olen nuorekas keskiikäinen Virosta kotosin ahkera, luotettava ja lämminhenkinen siivousalalla työkentellut 11 vuotta. Viime vuoden kotisiivoksessa ja tykänuyt sen verran että aloitin omalla toiminimellä. Ja asiakaat ovat ollet tyydyväisiä minuun ja työn jäljelle. Palvelen Arkisin klo 8-16

Palvelut .Teen siivoustyöt pääasiassa asiakkaan omilla siivousaineilla ja -välineillä. Tämä mahdollistaa sen, että asiakas voi itse valita haluamansa siivoustuotteet. Autan toki mielellään tarvittaessa tuotteiden valinnassa ja hankinnassa. Suositeleen vahvasti vihreä Bioquest Formula biologisesti hajovia tuoteita jonka kasviperäiset ainesosat ovat iholle hellävarasia ja takavat kiiltävät pinnat koko kodissasi. Ikkunoiden pesut teen omilla pesuaineilla ja -välineillä.

Muut työt Muista kodin töistä voit pyytää erikseen tarjouksen. (mm. kaupassa käynti,kuljetukset, lemmikkien ulkoilutus/hoito, puutarhatyöt, lumityöt, pyykinpesu, vaatteiden silitys ja lasten hoito) Kotitalousvähennys Kotitalousasiakkaana saat kaikista yllä mainituista palveluista myös kotitalousvähennyksen, joka on vuonna 2018 -50%.

Kysy tarjousta