Tiedot
Etu- ja sukunimi

Niko Karumaa

Syntymävuosi

1985

Toiminimi / Yritys

Foto Karumaa

Puhelinnumero

0403542549

Sähköposti

niko@fotokarumaa.com

Sukupuoli

Mies

Maakunta

Uusimaa

Maa

Suomi

Kielitaito

suomi, englanti

Pääosaaminen

Valokuvaus

Tuntihinta

124

Kuvaus

Olen helsinkiläinen freelance-valokuvaaja, joka toimii Etelä-Suomen alueella. Valokuvauksen aloitin harrastuksena jo lukioikäisenä reilut 10 vuotta sitten. Vuosien varrella mielenkiintoni alaa kohtaan kasvoi ja syksyllä 2013 aloitin kuvajournalismin opinnot HEO kansanopistossa Helsingin Kalliossa.

HEO:ssa viettämäni vuoden aikana ehdin tutustumaan niin studioon kuin lehtikuvaukseenkin. Kouluvuosi huipentui Trombit 2014 harjoitukseen, HEO:n medialinjojen yhteiseen lopputyöhön jossa opiskelijavoimin perustettiin uutis-, urheilu- ja kuvatoimitus sekä paikallisradio. Tämän lisäksi olin kuukauden työharjoittelussa Helsingin Jalkapalloklubissa. Harjoittelun aikana tehtäviini kuului videokuvaus ja editointi sekä tuote- ja ottelukuvaus.

Olen omimmillani kulkiessani kameran kanssa ihmisten keskellä, niin kaupungin kaduilla kuin tapahtumissakin. Myös urheilukuvaamisesta minulla on rutkasti kokemusta.

Olen erittäin tunnollinen työtehtäviä hoitaessani ja tulen erittäin hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Kykenen toimimaan myös kiireisissäkin tilanteissa, säilyttäen kuitenkin korkean tekemisen tason.

Kotisivu

fotokarumaa.com

Kotisivu 2

fotokarumaa.kuvat.fi