Tiedot
Etu- ja sukunimi

Janne Pappila

Syntymävuosi

1981

Toiminimi / Yritys

JTP Media

Puhelinnumero

0408359586

Sähköposti

janne@januszian.com

Sukupuoli

Mies

Maakunta

Uusimaa

Maa

Suomi

Koulutus

Lahden Kansanopiston valokuvauslinja, Valokuvaajan ammattitutkinto / Stadin ammattiopisto

Kielitaito

Suomi ja Englanti

Pääosaaminen

Valokuvaus

Sivuosaaminen

Videokuvaus

Tuntihinta

100

Kuvaus

Valokuvaajan ammattitutkinnon suorittanut jokapaikanhöylä!

AIVAN kaikkea laidasta laitaan ammattitaidolla ja rennolla otteella! Myös ammattimaiset videot!

Koulutuksena valokuvaajan ammattitutkinto Stadin ammattiopistosta ja 7kk työkokeilujakso oppipoikana/assistenttina Petri Mast-nimisella ammattivalokuvaajalla. Työtehtävät sisälsivät mm. yritystapahtumia, lokaatiokuvausta eri yrityksille, mainoskuvausta, tapahtumakuvausta messukeskukselle sekä monenlaista kuvankäsittelyä tarpeen mukaan.

Itse valokuvaamista olen touhunnut vuodesta 2011 lähtien, muunmuassa Suomen Mentoreille, Procom Oy:lle, Infernolle, Soundille, Rumballe, Imperiumille, Kaaoszinelle, Marathonfotolle, X-tremelle, Solitalle, Siemensille, Trimblelle, Hopiasepille, Clas Ohlsonille sun muille. Olen valokuvannut aivan kaikkea laidasta laitaan ja pystyn kuvaamaan myös ammattimaisia videoita!

Valokuvaajana, haluan näyttää asioita, joita ei normaalisti huomaa ohimenevässä tilanteessa, katoavat voimakkaat hetket kesken vauhdikkaan toiminnan, ilmeet, tunnetilat ja korvaamattomat muistot.

Olen ennakkoluuloton ja rohkea ihminen, enkä pelkää lähteä mihinkään tilanteeseen kamerani kanssa! Vahvuuksiani ovat monipuolisuus. muuntautumiskyky, yksilöllisyys ja kuvankäsittelymahdollisuudet.

Tuotteenani ovat mm. studiokuvaus, tapahtumakuvaus, lokaatiokuvaus, dokumentaarinen kuvaus, mainoskuvaus, videokuvaus, äänitallennus, editointi, videoeditointi, opetus ja konsultointi, journalistiset palvelut, kirjoittaminen, graafinen suunnittelu, graafikon työt, media-alan työt, mediatuotanto. ja kuvankäsittely asiakkaan toiveiden ja persoonallisuuden mukaisesti!

Kotisivu

http://www.januszian.com

Kotisivu 2

http://www.ikimuisto.fi

Kotisivu 3

http://www.januszian.wixsite.com/videos