Tiedot
Etu- ja sukunimi

Jaakko Seppälä

Syntymävuosi

1982

Puhelinnumero

0505914199

Sähköposti

jaakko.j.seppala@gmail.com

Sukupuoli

Mies

Maakunta

Pohjois-Savo

Maa

Suomi

Koulutus

Filosofian maisteri

Pääosaaminen

Ohjelmointi

Sivuosaaminen

matematiikka, tilastotiede, mallintaminen

Tuntihinta

19

Kuvaus

Olen vuonna 2009 Helsingin yliopistosta valmistunut matemaatikko (FM), joka on tehnyt työssään ja kotona mallintamista ja data-analyysiä. Opiskelen Jyväskylän yliopistollissa laskennallisia tieteitä, ja haluaisin tehdä projekteja, joissa voin hyödyntää ohjelmointia ja matematiikkaa. Parhaiten osaan Pythonia, Sagemathia ja Javaa. Olen tehnyt toimivia sovelluksia enimmäkseen Ubuntulla, mutta myöskään Windows ei ole ihan vieras minulle. Teen mielelläni erilaisia projekteja joko laskutuspalvelun kautta tai kotitalous voi palkata minut. En kuulu ennakkoperintärekisteriin, joten tulorekisteri-ilmoitus on tehtävä. Pystyn myös opettamaan matematiikkaa, mutta pedagogista pätevyyttä minulla ei ole.

Aiempaa työ- ja harjoittelukokemusta löytyy esimerkiksi verotukseen liittyvästä ohjelmoinnista, yliopistolta tutkijana ja tilastotieteellisten ohjelmistojen parantamisesta.

En saanut vaihtoehdoiksi tässä palvelussa pääosaamiseksi matematiikkaa, mutta pääosaamiseni on matematiikka ja tilastotiede ja ohjelmointi sivuosaamisiani.

Ota yhteyttä, jos sinulla tai verkostollasi on tarjolla minkäkokoisia projekteja tahansa. Hinnat sovittavissa tapauskohtaisesti.