Tiedot
Etu- ja sukunimi

Kaisa Huttunen

Sähköposti

huttunenkaisaa@gmail.com

Sukupuoli

Nainen

Maakunta

Uusimaa

Maa

Suomi

Koulutus

Filosofian maisteri, pääaine puheviestintä

Kielitaito

Suomi, englanti, venäjä, ruotsi

Pääosaaminen

Copywriter

Sivuosaaminen

Kirjoitustyöt, tekstin editointi, graafinen suunnittelu, taittotyöt, sosiaalinen media ja paljon muuta!

Tuntihinta

50

Kuvaus

Olen monipuolinen viestinnän osaaja, jolta sujuu kirjoitustyöt, esitteiden ja mainosten taitto sekä sosiaalisen median julkaisujen tekeminen. Olen loistava apu myös viestinnän suunnittelussa ja esimerkiksi yrityksen ydinviestien kiteyttämisessä. Työnäyteitä löydät albumistani, johon pääset tästä.
Opintoni olen tehnyt Jyväskylän yliopistossa. Pääaineenani olen lukenut puheviestintää, jossa käsitellään viestintää ja siihen liittyviä ilmiöitä ihmisten välisen vuorovaikutuksen näkökulmasta. Vuorovaikutusnäkökulma huomioi myös viestin vastaanottajan ja sen, että sama viesti ei yksinkertaisesti toimi kaikille tai kaikissa kanavissa samanlaisena. Sisällöntuotannossa huomioinkin sekä vastaanottajan tarpeet että julkaisualustan vaatimukset.

Freelancerinä vahvuuteni on kyky hahmottaa laajoja kokonaisuuksia nopeasti. Työskentelen sujuvasti myös paineen alla, enkä silloinkaan jätä yksityiskohtia huomioimatta, vaan teen työni aina huolellisesti. Olen sujuva kirjoittaja ja osaan myös huomioida hakukoneoptimoinnin tarvittaessa. Minulla on myös visuaalista silmää ja hallitsen myös kuvankäsittelyn, mainosten taittamisen ja somejulkaisujen suunnittelun.

Käytännön osaamista olen hankkinut töiden, harjoittelun sekä vapaaehtoistoiminnan kautta. Työskentelen tällä hetkellä päätoimisesti copywriterina Zonerilla ja kirjoitan päivittäin monenlaisia tekstejä eri alustoille. Aiemmin olen työskennellyt MLL:n Uudenmaan piirissä, jossa vastuulleni kuului monenlaisten tekstien kirjoittaminen ja sosiaalisen median sisällöntuotanto kokonaisuudessaan. Pelastakaa Lapsilla työskennellessäni autoin ensin Lapset ja digitaalinen media -tiimiä kehittämään heidän sosiaalisen median viestintää, jonka jälkeen vastasin kansainvälisten ohjelmien verkkosivun sisällöllisestä uudistamisesta kokonaisuutena. Käytännössä siis tuotin suurimman osan kansainvälisten ohjelmien nettisivujen teksteistä.

Teen freelancerin hommia sivutoimisesti, joten työaikani ajoittuvat iltoihin ja viikonloppuihin. Laskutan tekemästäni työstä ukko.fi-palvelun kautta, joten sinun ei tarvitse huolehtia palkanmaksusta.

Ota ihmeessä yhteyttä, jos tarvitset tällaista viestinnän moniosaajaa!