Tiedot
Etu- ja sukunimi

Michael de Godzinsky

Toiminimi / Yritys

VideoEdit MG

Sähköposti

michael.godzinsky@outlook.com

Sukupuoli

Mies

Maakunta

Uusimaa

Maa

Suomi

Koulutus

YO-Merkonomi, International Business Communication

Kielitaito

Suomi, Ruotsi, Englanti, heikko Espanja

Pääosaaminen

Editointi

Sivuosaaminen

Viestinnän osaaja

Tuntihinta

13

Kuvaus

Bio

Olen päätoimisesti opiskelija, sivulla olen tehnyt videon editointitöitä monen vuoden ajan. Olen mm. tehnyt promo- ja trailerivideoita Puolustusvoimille, lyhyitä tilausprojekteja, sekä pelivideoita. Softana käytän Sony Vegas Pro ohjelmistoa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä yritysviestintää Hollannissa, eli minulta taipuu myös eri kampanioiden työstö strategisella sekä toimeenpanotasolla.

 

Minkälaisia videoita teen?

Konserttividoita, häävideoita, eri tilaisuuksien kooste- ja/tai kokonaisvideoita, musiikkivideoita, pelivideoita, trailereita, promoja yms.

 

Mitä en tee?

Tällä hetkellä en tee 3D-animaatioita videoihini, enkä kuvaa videomateriaalia itse.

 

Miten otat yhteyttä ja saat projektin alkuun?

Helpointa lähteä työstämään projektia on ensiksi lähettämällä sähköpostiviestiä. Kuvaile projektia ja myös itseäsi hieman. Minkä tyyppinen video (dokkari, traileri, tapahtuma tms.), minkä pituinen, onko jo videomateriaali kuvattu, minkälaista editointia haet jne. Vastaan viesteihin muutamassa päivässä jolloin selvitän kauanko tällaiseen menisi ja hintaluokkaa. Pienimmät projektit saatan jopa tehdä ilmaiseksi.

 

Projektin kulku

(Pidemmän) projektin kuluessa olen yhteydessä asiakkaaseen koko editoinnin ajan. Katsellaan että onko editti menossa siihen suuntaan, ja onko se sen tyylinen mitä asiakas toivoo. Yhteyttä pidetään skypen, sähköpostien, viestintäpalvelujen kuten Whatsappin sekä Discordin ja/tai puhelujen välityksellä. Yhteyttä pitämällä projektin kulkua on helppo seurata, ja miettiä toimivia ratkaisuja yhdessä.

 

Oma yritys

Minulla on oma toiminimi, eli laskutan tehdystä työstä normaalisti.

 

Editointiprojektin hinnoittelu

Videoeditointiprojektin hinnoittelu seuraa joko tuntitaksaa, tai videon pituuden mukaista hinnoittelua.
Jos video on niin sanottua High-level editointia, jolloin minuutin videopätkän editoinnissa voi kestää kymmeniä tunteja, seurataan videon pituuden mukaista hinnoittelua. Silloin hinta voi olla 60€-100€ per minuutti valmista videoa.
Toinen hintalaji on normaali tuntitaksa, joka sopii suurimpaan osaan (Low-level editointi) projekteista. Tuntihinta on 13€.