Tiedot
Etu- ja sukunimi

Kristiina S.

Puhelinnumero

0504360219

Sähköposti

kris_ngs@yahoo.com

Sukupuoli

Nainen

Maakunta

Uusimaa

Maa

Suomi

Koulutus

Markkinoinnin opinnot AMK, Mainosgraafikko

Kielitaito

Suomi, englanti, italia

Pääosaaminen

Sisällöntuottaja

Sivuosaaminen

Uutiskirjeet, graafinen suunnittelu, markkinointi, nettisivut

Tuntihinta

59

Kuvaus

Olen sosiaalisen media asiantuntija, jolla on kokemusta mm. verkkokauppojen ja myymälöiden sosiaalisen median suunnittelusta ja tuotannosta. Olen työskennellyt freelancerinä ja myös yritysten markkinointiosastoilla. Olen aikaansaanut kasvavaa tietoisuutta, sitoutumista ja kysyntää.

Minulla on kokemusta erilaisten yritysten parissa työskentelystä kuten esim. kauneus-, kosmetiikka-, maahantuonti-, muoti-, kahvila- ja ravintola-aloista. Minua kiinnostaa myös esim. terveys, sisustus, ruoka, design, arkkitehtuuri, hyvinvointi ja erilaisten palvelujen markkinointi. 

Räätälöin työni jokaiselle yritykselle ja yksilölle, käyttäen aikaa vuorovaikutukseen asiakkaan kanssa ymmärtääkseni heidän tarpeet, tavoitteet, asiakkaat ja brändin äänen ja viestin. Sitten tutkin toimialaa ja kilpailijoita sekä kohderyhmää. Olen käynyt lukuisia alan sertifikaattikoulutuksia ja jatkan itseni kouluttamista ja kehittämistä seuraten alan muuttuvia trendejä.

Jos tarvitset yrityksellesi virtuaalista asiantuntijaa suunnittelemaan ja toteuttamaan somea/markkinointia, niin ole hyvä ja ota yhteyttä!

 

hakusanat: social media manager,  somevastaava, sosiaalisen median paketti, virtuaalinen markkinointipäällikkö, virtuaalinen markkinointiassistentti, sosiaalisen median strategia