Freelancer

 

SOCIAL MEDIA MARKETER / VIRTUAALINEN SOMEVASTAAVA / MARKKINOINTIASSISTENTTI

Etsitkö virtuaalista sosiaalisen median markkinoijaa yrityksellesi?

Olen sosiaalisen media asiantuntija, jolla on kokemusta mm. verkkokauppojen ja myymälöiden sosiaalisen median suunnittelusta ja tuotannosta. Olen työskennellyt freelancerinä ja myös yritysten markkinointiosastoilla. Aikaansaan yrityksellesi kasvavaa tietoisuutta, sitoutumista ja kysyntää.

Minulla on kokemusta erilaisten yritysten parissa työskentelystä kuten esim. kauneus-, kosmetiikka-, maahantuonti-, muoti-, kahvila- ja ravintola-aloista. Minua kiinnostaa myös esim. terveys, hyvinvointi, ruoka, sisustus, design, arkkitehtuuri ja erilaisten palvelujen markkinointi.

Räätälöin työni jokaiselle yritykselle ja yksilölle, käyttäen aikaa vuorovaikutukseen asiakkaan kanssa ymmärtääkseni heidän tarpeet, tavoitteet, asiakkaat ja brändin äänen ja viestin. Sitten tutkin toimialaa ja kilpailijoita sekä kohderyhmää. Olen käynyt lukuisia alan sertifikaattikoulutuksia ja seuraan alan muuttuvia trendejä.

Jos tarvitset yrityksellesi virtuaalista asiantuntijaa suunnittelemaan ja toteuttamaan somea/markkinointia, niin ole hyvä ja ota yhteyttä!

 

 

Hae työpaikkaa lähetä hakemuksesi osoitteeseen kris_ngs@yahoo.com

Ota yhteyttä

Sending
or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account

Siirry työkalupalkkiin