Siirry työkalupalkkiin

Freelanceri on kotimainen yhteisö eri alojen freelancereille. Pientoimistot ja -yritykset ovat myös tervetulleita jäseniksi. Palvelu yhdistää freelancerit ja tekijöitä hakevat toimeksiantajat, työnantajat sekä alihankkijat. Freelanceri on oiva työkalu uusien kontaktien luomiseen ja oman osaamisen esilletuontiin.

Toimintaidea

Freelancerit voivat luoda oman profiilin, jossa ilmoittavat osaamisensa sekä muita tietoja itsestään. Työnantajat ja muut työvoimanetsijät voivat hakea eri alan freelancereita eri hakuehdoilla ja sitten tarvittaessa ottaa heihin yhteyttä. Duunit-osioon voi jättää ja selata työtarjous- sekä työpaikkailmoituksia. Freelanceri on lanseerattu 30.1.2009 ja täysin uudistettu 17.5.2017. Palvelu on ilmainen ja siksi mainosrahoitteinen. Freelancerilla on myös Facebook-ryhmä.

Usein kysyttyä

Mikä on freelancer?

“Freelancer on englannista lainattu termi, jolla viitataan ilman pysyvää työsuhdetta lukuisille työnantajille työskentelevään vapaaseen ammattilaiseen, esimerkiksi toimittajaan tai muusikkoon. Termi on alun perin tarkoittanut keskiaikaista palkkasotilasta. Yleisemmin freelancereina toimivat kulttuurialan työntekijät, esimerkiksi vapaat toimittajat, vapaat näyttelijät ja vapaat valokuvaajat.” – Wikipedia

En saanut aktivointisähköpostia rekisteröinnin jälkeen

Ota ylläpitoon yhteyttä tämän sivun lopussa ja ilmoita, että et saanut aktivointilinkkiä. Käytä yhteydenotossa samaa sähköpostia kuin rekisteröidessäsi. Voimme tämän jälkeen aktivoida tilisi puolestasi.

Unohdin salasanani

Saat sähköpostiisi uuden salasanan tältä sivulta.

Pääosaamisalueista puuttuu oma toimiala

Voit ilmoittaa puuttuvasta osaamisalueesta/toimialasta sivun lopussa olevalla lomakkeella. Näet listan osaamisalueista haku-sivulla.

Miten poistan/muokkaan Duunit-työilmoitusta?

Jos lisäsit työilmoituksen sisäänkirjautuneena, niin voit hallinnoida ilmoituksiasi täällä. Jos lisäsit ilmoituksen kirjautumatta, niin ota yhteyttä ylläpitoon alla olevan lomakkeen kautta.

Ota yhteyttä

Voit myös lähettää ylläpidolle suoraan sähköpostia.

Ota yhteyttä

Sending
or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account