Siirry työkalupalkkiin
  • Työpaikat
  • Missä tahansa

-

Haetaan 3d mallintajaa joka osaa myös piirtää. Peli tulee linuxiin. Peli on jo jonkin verran valmistunut, mutta tarvittaisiin silti tekijää. Pelistä puuttuu jotain monstereita ja jotain 3dmalleja on monstereista, mutta pitäisi saada eri mallit hyökkäyksestä, kävelystä jne. Pitää myös tehdä jotain muitakin mallinnuksia ja sitten on vielä eri kamojen ikonit ja mahdollisesti kaikki pelaajna kantamat tavarat pitää tehdä 3dmalleilla. Mallinnuksesta vielä sen verran että ei tehdä mitään hienoa vaan mallinnuksien taso on jotain king’s quest 8:n tai hieman parempaa kuin quakessa. Pelin juju ei ole grafiikoissa vaan juonessa ja seikkailumaisuudessa. Tällä hetkellä on käytössä 3dblender josta pitäisi saada objektit .obj muotoon.

Sen verran vielä, että jos tekeminen loppuu tästä pelistä, niin luvassa on niitä lisää, joten tekemistä pitäisi löytyä.

Tekijältä vaaditaan:

-3dblenderin tai vastaavan 3d mallinnus ohjelman osaaminen (ohjelma pitää saada linuxiin ja sillä pitää olla mahdollisuus saada tiedot .obj muotoisiksi)

-tekstuureiden piirtämisosaaminen

-mielikuvituksellista näkemystä pelin 3dmallinnettaviin objekteihin

-paremmat saumat jos on kokemusta ensimmäisestä kahdesta

-tekijällä pitäisi olla tietokone (tai kannettava) jossa joko windows tai linux ja jossa 3dblender tai joku muu vastaava (sovitaan) (jos ei ole konetta mahdollista myös käydä mun luona tekemässä tai voin lainata laptoppia)

Työstä:

-palkka sovitaan erikseen, luultavasti tietty summa per objekti tai tekstuuri

-etätyö (tai voi tulla mun kämpille myös tekemään)

Hae työpaikkaa lähetä hakemuksesi osoitteeseen apulkki78@welho.com

Ota yhteyttä

Sending
or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account