Siirry työkalupalkkiin
  • Toimeksiannot/keikat
  • Missä tahansa

-

Haetaan siis 3dmallintaja/graafikkoa linux 3d roolipeliin. Peli on noin puolessa välissä. Hirviöitä ja malleja on tehty jo jonkin verran, mutta pitäisi tehdä vielä lisää hirviöitä (ja on jotain tilejäkin mitä pitäisi tehdä). (Siis peliin pitää tehdä vielä pelaajakin ja hirviöitä pitäisi tehdä jotain 7 kpl.) Tarvitsisi siis henkilön joka osaa tehdä 3dmallinnettuja objekteja (siis hirviöitä)  ja ne siis eri muodoissa. Eli siis kävely, hyökkäys, ehkä taikominen ja kuolema. Jotain osviittaa saa mukana tulleelta kuvalta, mikä on jostain alku tasoista pelissä. (Pelaaja ja HUD vielä keskeneräisiä (kuten kuvasta näkyy)). Hirviöiden taso on jotain king’s quest 8 luokkaa tai parempaa kuin quake 1:ssä. Käytetään 3dblenderiä (tai jotain muuta vastaavaa).

Voi tehdä etätyönä. Kannettavan saa työnantajalta jos ei ole.

Hakijalta vaaditaan:

– Pitää osata 3dblenderin käyttö tai jonkin muun vastaavan.
– Täytyy olla jotain mielikuvituksellista näkemystä myös.

Palkkaus: Parhaan palkan saa kun ottaa osuuden pelin tuotoista. Tietty voin maksaa jotain urakkapalkkaakin mutta summa on todennäköisesti vähemmän kuin minka saa verrattuna jos ottaa osuuden tuotoista.

Yritystä ei ole vielä perustettu, mutta jossain vaiheessa sekin perustetaan. Suunnitteilla on lisää samantyyppisiä pelejä, joten tekemistä riittää.

Hae työpaikkaa lähetä hakemuksesi osoitteeseen apulkki78@welho.com

Ota yhteyttä

Sending
or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account