Tiedot
Etu- ja sukunimi

Milla Tähkänen

Syntymävuosi

1980

Toiminimi / Yritys

Millanen Design

Puhelinnumero

0407235098

Sähköposti

milla@millanendesign.fi

Sukupuoli

Nainen

Maakunta

Pirkanmaa

Maa

Suomi

Koulutus

Medianomi

Kielitaito

Suomi, englanti

Pääosaaminen

Graafinen suunnittelu

Sivuosaaminen

Kuvitus, valokuvaus, videoiden teko

Tuntihinta

81

Kuvaus

Olen graafinen suunnittelija ja kuvittaja omassa yrityksessäni Millanen Design. Suunnittelen mm. yritysilmeitä, logoja, käyntikortteja, verkkosivuja Adobe Musella. Teen pakkaussuunnittelua, infografiikkaa, taittoa, kuvittamista, kuvankäsittelyä ja pienimuotoista valokuvausta. Pidän ajattomuutta huokuvasta, modernista skandinaavisesta tyylistä, joka on selkeää, luovaa ja yksinkertaista – toimivaa, ilmavaa, kaunista tyyliä.

Olen opiskellut elokuvan tekemistä, tuottamista ja taiteellista kuvausjärjestämistä TTVO:lla ja Fashion filmin tekemistä Paola Suhosen johdolla Helsinki Design Schoolissa. Myös graafisen suunnittelun tutkinnon suoritin Helsinki Design Schoolissa vuonna 2015, koska halusin päivittää osaamiseni ja tietoni ajantasalle. Olen kiinnostunut videoiden tekemisestä sisällöntuottamismielessä graafisen suunnittelun ohella.  Fashion filmejä ja moodelokuvia voidaan käyttää nettisivuilla luomaan tunnelmaa ja vahvistamaan yrityksen tai tuotteen brändiä. Tekemiäni videoita näet Vimeosta sivuiltani.

 

Hinnoittelen työt aina tapauskohtaisesti työmäärän, käyttöoikeuksien laajuuden ja aikataulun (kiiretilaukset) mukaan. Suunnittelen avaimet käteen -periaatteella, jolloin asiakkaan ei tarvitse huolehtia tuotteiden painattamisesta tai webhotellien ja domainien hankkimisesta, mutta teen myöskin pienempiä töitä esim. yksittäisiä kuvituskuvia tai pelkästään kuvankäsittelypalvelua ottamaasi kuvaan. Töilläni on tyytyväisyystakuu!

 

Kysy tarjous!

Kotisivu

http://www.millanendesign.fi