Tiedot
Etu- ja sukunimi

Simo Pasanen

Puhelinnumero

0456311126

Sähköposti

simo.pasanen@gmail.com

Sukupuoli

Mies

Maakunta

Uusimaa

Maa

Suomi

Koulutus

kauppatieteiden maisteri / markkinointi

Kielitaito

suomi, englanti

Pääosaaminen

Sisällöntuottaja

Kuvaus

Mä tykkään kirjoittamisesta, ja sivumassi kelpaisi, joten laitoin tänne puoliksi läpällä profiilin. Olen valmis tekemään jonkin verran töitä rahan eteen.

Olen myyntikokemusta omaava markkinointiekonomi, mutta se ei liene olennaista ja ehkäpä molemmat ovat haittatekijöitä – ekonomithan ovat melko yksinkertaista väkeä, joilla on kovat kuvitelmat omasta osaamisesta, ja kaikki fiksut ihmiset tietävät, että myyntityyppejä kannattaa välttää.

Minä tiedän kaiken tekniikasta, joten semitekninen kirjoittaminen olisi ihan ok. Tällä hetkellä työskentelen rakennusalalla ja olen aiemmin tehnyt oikeita töitä ohjelmistoalalla. Koska työnteko on vähän tylsää, opiskelen sivussa talotekniikka paikallisessa AMK:ssa. Jos minulla olisi sitä massia, tuhlaisin huomattavan osan siitä autoihin, moottoripyöriin ja elektroniikkaan. En kerro mihin loput menisivät.

Jos en olisi massin tarpeessa, en ajattelisi kirjoittaa rahasta. Pidän useimpia myyntitekstejä melko typerinä ja markkinointiviestintää yleisesti ottaen epästrategisena. Olen saanut kuvan, että markkinointiviestinnän ensisijainen tarkoitus on miellyttää toisia markkinointiviestinnän ammattilaisia. Jotkut visioivat, että tekoäly korvaa jatkossa valkokaulustyöntekijöitä. Minän otan tämän kehityksen vastaan suurella innolla ja onnella, jos se alkaa markkinointiviestinnän ammattilaisista.

No. Tykkään siis tekniikasta. Mutta en minä kavahda tavallisia (ei-teknisiä) tuotteita tai palveluita, varsinkin jos ne ovat jotain muuta kuin sitä pseudoeksklusiivista bulkkia, jota massoille yritetään myydä väkisin. Koska olen ylimielinen ekonomi, pidän aika tyhmänä sitä, että tuotteesta yritetään myyntivaiheessa tehdä jotain muuta kuin se todellisuudessa on. Ei moiseen ole mitään syytä. Valheellisuus, teennäisyys ja keskinkertaisuus kyllä näkyvät läpi. Erottua voi myös ovelasti, älyllisesti, kenties jopa huumorilla.

Huumorista muuten tuli mieleen, että minä inhoan vähättelevää huumoria. Televisiossa näkee mainoksia, joissa esitetään miehiä varsin ikävään sävyyn ja nämä mainokset saavat aina miettimään, miten ihmeessä moinen on mennyt seulan läpi. Mainonnan pitää olla positiivissävytteistä ja on ymmärrettävä, että mitä laajemmalle yleisölle viestiä tarjoaa, sitä enemmän on funtsittava mitä ihmiset voi pitää loukkaavana tai epämiellyttävänä. Se, että jokin on tavallista (kälättävät ämmät ja reppanamiehet), ei tee siitä viestintään soveltuvaa.

Niin, olin kirjoittamassa profiilia. Kaikenlainen sisällöntuotanto, vai miksikä kirjoittamista ammattipiireissä kutsutaankaan, kiinnostaa. Olen hyvin halpa. Ole yhteydessä.